petak, 22. prosinca 2017.

Sinj: Prosvjed zbog bazne stanice, 9.11.2017.

U ime stanara ulice Miljenka Buljana u Sinju, na mail Ferate dopis je uputio Frano Jandrek, koji je htio skrenuti pažnju na postavljanje bazne stanice kod pekare u Ulici Miljenka Buljana.

‘Naime, radovi su počeli u noći na Dan mrtvih s pauzom do petka na večer te su nastavljeni u noći tokom vikenda (isključivo neradnim danom su radili). Na upit nas stanara rečeno je da se postavlja reklama. Odašiljač je postavljen bez ikakve suglasnosti stanara, u gusto naseljenom području, u blizini vrtića i osnovne škole. Antene odašiljača su u visini stambenih zgrada, a ne iznad njih’, kazuje Frano Jandrek.

Pitanje postavljanja bazne stanice na prostor pekarnice na 6. sjednici Gradskog vijeća postavio je vijećnik HDZ-a Marko Križanac, na što mu je gradonačelnica Kristina Križanac odgovorila kako Grad ne podržava takve poteze poduzetnika prema građanima. Dodala je da će vijećniku odgovoriti pisanim putem kada istraži o čemu se točno radi.

Informacije o postavljanju bazne stanice potražili smo u pravnoj službi Pekare Babić, u čijem se vlasništvu nalazi ili se nalazio prostor pekarnice. Odgovor još čekamo. (Izvor: Ferata.hr)

Nema komentara:

Objavi komentar