srijeda, 17. prosinca 2014.

Otvoren blog o štetnom utjecaju baznih stanica u Hrvatskoj

Na ovom blogu bavit ćemo se štetnim utjecajem radiofrekvencijskog neionizirajućeg elektromagnetskog zračenja baznih stanica na ljude, biljni i životinjski svijet. Svrha bloga je hrvatskim čitateljima približiti što više informacija o elektromagnetskom zračenju baznih stanica, ali i mobitela i Wireless-a te o načinima njihova postavljanja u Republici Hrvatskoj.

Na blogu će redovito biti objavljivana istraživanja uglednih domaćih i svjetskih institucija, znanstvenika. Prenosit ćemo i vijesti iz Hrvatske dostupne na internetu,  a koje se tiču elektromagnetskog zagađenja.

Povod otvaranju ovog bloga je nedostatak službenih informacija o elektromagnetskom zračenju građanima Hrvatske, koje se namjerno i ciljano zataškavaju, a sve u svrhu nekontroliranog i prekomjernog širenja bežične tehnologije, poglavito drskom i bezobraznom postavljanju antena mobilne telefonije 10-ak metara od domova ljudi, bez da ih se o ičemu obavijesti i konzultira.

Bazne stanice u Hrvatskoj se postavljaju bez konzultacije sa zainteresiranom javnošću i bez građevinske i lokacijske dozvole.

Iza autora ovog bloga ne stoje udruge koje se bave pitanjima elektromagnetskog zračenja.

Nema komentara:

Objavi komentar