ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Obećanje po 10. put: Odlazi li konačno, nakon više od 15 godina, antenski stup iz centra M. Središća?

Mursko Središće, 16.8.2015.

Napokon stigla dozvola za gradnju antene na novoj lokaciji


Antenski stup u centru Murskog Središća već godinama žulja tamošnje građane. Pitanje njegova preseljenja nebrojeno se puta našlo na sjednicama Gradskog vijeća i u pitanjima vijećnika. Nakon brojnih pokušaja da se ishodi njegovo preseljenje, napokon je na pomolu i rješenje, o čemu je javnost izvijestio i gradonačelnik Srpak.

Građani  i dio vijećnika
već 15-ak godina traže
izmještanje bazne stanice iz centra
Murskog Središća
- U četvrtak, 6. kolovoza Grad Mursko Središće zaprimio je od Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije prijavu početka građenja osnovne postaje pokretnih komunikacija na lokaciji Mursko Središće X-ID 1020051 na katastarskoj čestici br. 6495 k. o. Mursko Središće, izvan grada.

Radovi na izgradnji antenskog stupa, visine 60 m, te smještaja radijske opreme planiraju se započeti odmah, temeljem Pravilnika o jednostavnim građevinama. Radove će obavljati Ericsson Nikola Tesla Servisi d. o. o. iz Zagreba.

Nakon završetka izgradnje novoga antenskog stupa postojeći će se, koji je na lokaciji kraj porezne uprave, srušiti i trajno ukloniti. (BMO)

Povezani članci:

Nema komentara:

Objavi komentar